Як використовувати цвілий хліб на городі

автор admin

Помилки при зберіганні хлібобулочного виробу призводять до появи на цвілі. Зрозуміло, такий хліб уже не можна вживати у їжу. Тому багато людей викинуть його. А ось хитрі городники так не вчинять. Якщо наслідки неправильного зберігання продукту не можна виправити, то зіпсований хліб варто використовувати на заміській ділянці.

Подробиці

Хлібобулочні вироби – це джерело речовин, які легко засвоюються рослинами та приносять їм неймовірну користь.

Звісно, ​​закопувати продукт не треба. Він повинен опинитися в ґрунті не в «чистому» вигляді, а вигляді рідини. Однак цей настій потрібно правильно приготувати.

Як зробити хлібне добриво

Для виготовлення рідини знадобиться велика ємність. Бочка – гарний варіант.

У неї слід покласти весь цвілий хліб. Далі в бочку наливається проста вода.

Заповнену ємність слід чимось закрити і не чіпати протягом половини місяця.

Вийде настій, один об’єм якого слід змішати із трьома об’ємами чистої води.

У результаті дачник отримає цінне добриво, яке слід внести до грунтового покриву на грядці.

Через деякий час городник помітить прискорене зростання рослин. Огородні культури дадуть багатий урожай: для зібраних плодів доведеться готувати чимало мисок і відер.


uapress-footer

Новинний портал uapress.kyiv.ua – інформаційний ресурс в Україні, з відвідуваністю понад 1 мільйон читачів на місяць, що висвітлює широкий спектр подій з політичного, економічного та соціального життя країни та світу, новини сфери туризму, ігрової індустрії, шоу-бізнесу, спорту, екології, науки та медицини.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.