Маловідомий спосіб заготівлі петрушки, цибулі та кропу на зиму

автор admin

Багатьом дачникам хотілося б, щоб зелень, яка вирощена на своєму городі, якнайдовше залишалася свіжою, адже вона така ароматна, смачна, а головне, корисна. Досвідчені дачники знають один маловідомий спосіб зберегти зелену цибулю, петрушку, кріп свіжими на всю зиму.

Подробиці

Для цього не доведеться заморожувати зелень. Пір’я цибулі достатньо промити під водою, а потім просушити. Потім його нарізають кільцями. Коли весь пучок нашаткований, дістають півлітрову чисту банку та сіль.

Далі все просто – у банку сиплють невеликий шар солі, а потім зверху на нього викладають шар цибулі. У такий спосіб слід заповнити ємність до верху.

Ці шари можна розбавляти петрушкою чи кропом. Таким чином, виходить «зелене» асорті, яке чудово зберігається всю зиму.

Цибуля, полежавши в солі, стане солоною, проте перед споживанням її можна промити водою.


uapress-footer

Новинний портал uapress.kyiv.ua – інформаційний ресурс в Україні, з відвідуваністю понад 1 мільйон читачів на місяць, що висвітлює широкий спектр подій з політичного, економічного та соціального життя країни та світу, новини сфери туризму, ігрової індустрії, шоу-бізнесу, спорту, екології, науки та медицини.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.