Рецепти 

Картоплю фрі можна приготувати корисною, без олії та фритюру

Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля — 4 шт.;
  • копчена паприка — 1 ч.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • часниковий порошок — 1 ч.л.;
  • орегано — 1 ч.л.;
  • чебрець — 0,5 ч.л.;
  • чорний перець — 0,25 ч.л.;
  • червоний мелений перець — 1/8 ч.л.

Як приготувати

Картоплю не треба чистити від лушпиння. Помийте її та відваріть. Підсоліть воду та варіть протягом 5 хвилин. Потім охолодіть її та наріжте.

Викладіть картоплю в пакет. В нього додайте всі зазначені спеції. Можна зовсім трохи капнути олії, щоб вони краще прилипли до картоплі. Обережно все перемішайте в пакеті, а потім викладіть в один шар на деко.

Запікайте картоплю протягом 20-25 хвилин при температурі 220 градусів. Один раз перегорніть її, щоб рівномірно прожарювалася. Смачного!


Related posts