Рецепти 

Як швидко зробити перекус з моцарелою: рецепт від шеф-кухарів

З моцарелою завжди та все стає смачнішим. Цей сир унікальний. Якщо у вас кульки такої моцарели, можна приготувати ідеальний перекус. Розповідаємо вам про рецепт, яким поділилися досвідчені шеф-кухарі.

Як приготувати

Для такої закуски вам потрібні продукти:

  • листкове бездріжджове тісто;
  • моцарела;
  • жовток від яйця;
  • 1 ст.л. молока.

Жовток та молоко треба змішати. Це буде для намащування поверхні кульок. Тепер переходимо до самих кульок. Все максимально просто.

Тісто треба розкачати на столі. Наріжте з нього квадрати. В центр кожного покладіть по кульці моцарели. Защіпніть все добре. Викладіть на деко. І тепер змастіть жовтком з молоком.

Випікайте кульки при температурі 180 градусів до золотистого кольору. Смачного!


Related posts